Palvelut

Ultrakorkeapainepesu

Korkeapainepesu on pitkälle kehittynyt nopea ja ympäristöystävällinen menetelmä erilaisten pinnoittemateriaalien poistoon. Korkeapainepesussa puhdistetaan muunmuassa maaleja, epoksia, sementtiliimaa ja bitumia paineistetun veden avulla. Korkeapainepesulla puhdistetaan myös esim. rakennusten julkisivut ja -pinnoitteet, lattiapinnat, maalipinnat laivan kyljistä, sekä teräsrakenteiden pinnoitteet.

Liikkuva kalustomme Hammelmann HDP 114 kattaa portaattomasti säädettävän tehoalueen 200:sta aina 2500 bar asti.


  Palvelut

  Vesipiikkaus

  Vesipiikkauksella korkeapaineinen puhdas vesi (>700 bar) puhdistaa raudoituksesta ruosteet ja vaurioituneen betonin. Vesipiikkauksella saadaan nopeasti betonia poistettua usean sentin syvyydeltä.

  Vesipiikkaus on erinomainen menetelmä vaurioituneiden betonilattioiden, ruosteen, kattilamuurauksien poistoon. Vesipiikkaus soveltuu korjausrakentamiseen ja kokonaisten rakenteiden purkamiseen.


   Palvelut

   Korin vesipuhallus

   Korkeapainepesu auton korin vesipuhalluksessa on erinomainen keino paljastaa vaurioalueet maalien, pinnoitteiden ja alustamassojen alta metallipintoja vahingoittamatta.

   Vesipuhalluksen avulla kitin, pakkelin ja massojen alta saadaan esiin ruoste, reiät ja muut vaurioalueet. Vesipuhallus ei vaurioita eikä venytä peltiä tai metallipintoja.


    Created with Woo®
    Copyright (c)2017, Spede Race Oy, All Rights Reserved. Privacy Policy. Terms And Conditions